Nieuws

 


Het team klaar voor de sponsorritNIEUWS

 

Teamblauw heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Bij onze opdrachtgever het HagaZiekenhuis werden wij geattendeerd op  de activiteiten van het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) en de Den Haag – Texel fietstocht die door de stichting vrienden van het JKZ  jaarlijks georganiseerd wordt (sinds 2008) om het verblijf van kinderen in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken.

Jaarlijks worden ongeveer 4.500 kinderen opgenomen en bezoeken er ongeveer 45.000 de polikliniek. De spoedeisende hulp voor kinderen behoort met 18.000 bezoekers (uit Den haag en omstreken) tot één van de grootste van Nederland.

Dit jaar is de fietstocht van Den Haag naar Texel (133km) omgedoopt tot berentocht. Dit om de doelstelling van dit jaar kracht bij te zetten. De stichting wil het voor dit jaar mogelijk maken om ieder kind dat opgenomen wordt of een vervelend onderzoek moet ondergaan een fijne knuffelbeer te geven. De jaarlijkse kosten hiervoor zijn geraamd op €15.000,-.  Door sponsoring van deelnemers heeft de stichting nu € 17.900,- bijeengebracht. Teamblauw heeft 3 van de 61 deelnemers gesponsord en naast een geldelijke bijdrage van degelijke fietskleding voorzien.

 


 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.